top of page
Andre nyheter

VI TRENGER ENDA NOEN FRIVILLIGE

Har du ledig tid fredag - lørdag - søndag 3.-5.mars mellom 07.00 og 16.30?


Vi mangler nå folk til disse oppgavene:


  • 5 stk. skrivere standplass. Som skriver noterer du ned alle bommer med blyant og papir. Hver skriver har ansvar for å følge med på 3 skiver. Du får sitte under tak i skrivebu på standplass, men kle deg godt - ingen varme her.


  • 2 stk i strafferunde lørdag og søndag. I strafferunden noterer man ned alle runder. Vi har kamera og digital registering som backup, men trenger i tillegg to stykker som kan følge med at alt går riktig for seg her.


  • 5 kostere standplass Som koster sørger du for at mattene som skiskytterne ligger på er fri for snø og tomhylser. En fin oppgave tett på utøverne.


  • 10 innmeldere Som innmelder taster du fortløpende inn startnummer og bommer på mobil som sendes direkte inn i systemet som regner ut måltid. Du sitter sammen med skriver og har ansvar for å følge med på 3 skiver. Dette er en oppgave for deg som er komfortabel med kjapp tasting på mobil. Ungdommer (15 år og oppover) må gjerne melde seg her.

Ta kontakt med Hilde Thoresen på mobil 95254295 eller mail hilde.thoresen@me.com hvis du kunne tenke deg en av disse oppgavene.Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
bottom of page