BEVERTNING
Leder Trude Fjelddahl
mob 95835192

Med nesten 130 frivillige pr dag blir det mange kaffetørste og sultne munner og mette.
Alle frivillige som jobber under arrangementsdagene får tilgang til kaffe, drikke, mat og kanskje noe søtt takket være alle som jobber med bevertning.
Bevertning skal servere/ordne mat til de frivillige fredag, lørdag og søndag.
Det blir fem "matstasjoner":
Skibua ved standplass
Kjøkkenet i barnehagen i sokkelen under
Gammeltårnet (rett ovenfor kafeen)
Tidtakerbua
Verksted - bevertning parkering
​
Dere skal koke kaffe, steke vafler, lage toast og koke pølser. I tillegg har vi fått ferdiglagede salater, frukt og smoothie, kyllingwraps og burritos fra BAMA.
Hvis noen får til å bake skuffkaker i tillegg som vi kan servere er det flott.
I tillegg har bevertning ansvar for å sørge for at det er ryddig på toalettene på de ulike stasjonene. Her må det sørges for at det er nok toalettpapir, tørkepapir, såpe og antibac.
Oppmøte fredag og lørdag: kl. 09.00
Oppmøte søndag kl. 08.00
Siste renn fredag og lørdag starter kl. 15.00 og søndag kl. 14.00. Etter det blir det nok ganske rolig.
Dere kan kanskje bare sette frem mat eller sette den i kjøleskapet, så kan de forsyne seg selv.
Hvis dere ikke har anledning til å møte, er det fint om dere gir beskjed til leder. Leder vil være stasjonert i skibua ved standplass.
​